Data Replication 2
Results 1 to 2 of 2

Thread: Error starting Attunity UI

  1. #1
    ajnt is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Error starting Attunity UI

    Hi

    It's my first post and my first experience with Attunity.

    I'm running 2x Windows Server 2016 with SQL Server 2016 servers.

    I've installed Attunity Express on the first server and trying to get it running. I hit issues around ports used (as this server already runs a web site) but have got past those issues with some tweaking the config and help from the other posts in the forum.

    Now I'm facing an issue where I can't open the web console. I get prompted for my login details, enter them and it takes several minutes showing "Waiting" in the web browser and then gives an error
    This page canít be displayed

    • Make sure the web address https://127.0.0.1:446 is correct.
    • Look for the page with your search engine.
    • Refresh the page in a few minutes.


    • Check that all network cables are plugged in.
    • Verify that airplane mode is turned off.
    • Make sure your wireless switch is turned on.
    • See if you can connect to mobile broadband.
    • Restart your router.


    Fix connection problems


    The log files seem to show a problem when the service starts.

    [START: 2017-07-30 20:58:29 Attunity Replicate Version: 5.0.2.49]
    4 2017-07-30 20:58:29 [Host ] [INFO ] Setting up web host
    4 2017-07-30 20:58:29 [Host ] [INFO ] The server will listen on the following location: http://127.0.0.1:85/attunityreplicate
    4 2017-07-30 20:58:29 [Host ] [INFO ] The server will listen on the following location: https://127.0.0.1:446/attunityreplicate
    4 2017-07-30 20:58:29 [Host ] [ERROR] Cannot establish domain principal context. Will try later. The server could not be contacted.
    4 2017-07-30 20:58:29 [Host ] [INFO ] Starting web host
    4 2017-07-30 20:58:29 [Host ] [INFO ] Web host started

    My user config is as below and the account I'm trying to login with is a machine admin.
    The machine is not part of a domain.

    <UserConfiguration>
    <Role name="Admin" anonymous="false">
    <UserRef name=".\processor" />
    <UserRef name=".\andy" />
    <GroupRef name=".\AttunityReplicateAdmins" useSamAccountName="false" />
    </Role>
    <Role name="Designer" anonymous="false">
    <GroupRef name=".\AttunityReplicateDesigners" useSamAccountName="false" />
    </Role>
    <Role name="Operator" anonymous="false">
    <GroupRef name=".\AttunityReplicateOperators" useSamAccountName="false" />
    </Role>
    <Role name="Viewer" anonymous="false">
    <GroupRef name=".\AttunityReplicateViewers" useSamAccountName="false" />
    </Role>
    </UserConfiguration>






    Has anyone got any ideas how I can get this resolved please?

    Many thanks,

    Andy

  2. #2
    stevenguyen is offline Senior Member
    Join Date
    May 2014
    Posts
    237
    Rep Power
    4
    Replicate 5.0 or 5.2 or 5.5 are not ready to run on Windows 2016.

    So you are trying to run Replicate on a unsupported OS.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •