I think I read somewhere that the license for Replicate Express would expire a year after the build. Well, I am not able to get any response from my install and in poking around logs, I found this:
Code:
-12585269: 2019-06-04T16:50:36 [AT_GLOBAL       ]I:  Attunity Replicate Server Log (V6.1.0.407 ReplicateTest.khaiy2v3cnbehkwpqsxubvxvha.dx.internal.cloudapp.net Linux 3.10.0-514.28.1.el7.x86_64 #1 SMP Fri Jul 7 12:58:19 EDT 2017 x86_64 64-bit, PID: 42521) started at Tue Jun 04 16:50:36 2019  (at_logger.c:2511)
-12585269: 2019-06-04T16:50:36 [AT_GLOBAL       ]I:  License has expired (2019-05-22)  (at_logger.c:2514)
-12585269: 2019-06-04T16:50:36 [SERVER          ]I:  The server is listening on TCP port 3550  (server.c:711)
-13505722: 2019-06-04T16:50:36 [INFRASTRUCTURE  ]E:  failed to add common name to certificate subject:ssl error 218603671: error:0D07A097:asn1 encoding routines:ASN1_mbstring_ncopy:string too long [1000199]  (at_certs.c:164)
-13505722: 2019-06-04T16:50:36 [INFRASTRUCTURE  ]E:  Failed to create self-signed certificate [1000199]  (at_certs.c:208)
-13505722: 2019-06-04T16:50:36 [REST_SERVER     ]E:  Agent failed to refresh ssl configuration [1000100]  (agent_service_methods.c:75)
-13505722: 2019-06-04T16:50:36 [REST_SERVER     ]W:  Failed to init plugin <agent> :DSP-E-PLGIN, Failed to initialize plugin <agent>  (atctl_main_intern.c:496)
-12585269: 2019-06-04T16:50:36 [SERVER          ]I:  Client session (ID 657499375) allocated  (dispatcher.c:260)
-13505722: 2019-06-04T16:50:36 [REST_SERVER     ]W:  Failed to init 1 out of 2 plugins  (atctl_main_intern.c:518)
-13505722: 2019-06-04T16:50:36 [REST_SERVER     ]W:  started 1 out of 2 plugins (skipped 1 invalid plugins)  (atctl_main_intern.c:945)
-13505722: 2019-06-04T16:50:37 [REST_SERVER     ]W:  Failed to initialize pam configuration, pam authentication disabled.  (atctl_serve.c:296)
-13505722: 2019-06-04T16:50:37 [REST_SERVER     ]I:  Agent was started successfully (listening on port 3552).  (atctl_serve.c:489)
from /opt/attunity/replicate/data/logs/repsrv.log

Does this mean that I'm out of luck with the build that I downloaded just a couple days ago?